U utorak, 27. janIMAG0288uara, u prostorijama škole proslavili smo školsku slavu, Svetog Savu. Učenici su sa profesorima pripremili i izveli prigodan program, dramski komad sačinjen od najlepših stihova posvećenih našem svetitelju. U danu bez nastave, kraj slavske sveće i žita, održali smo čas druženja, kreativne saradnje, istorije, duhovnosti, književnosti, i poštovanja tradicije. Učenici Tamara, Mina, Una, Vuk, Toni, i Vasilije na sceni su oživeli srednjovekovnu Srbiju i dočarali Savine nedoumice, postignuća i zasluge. Nakon predstave, nastavili smo druženje sa roditeljima i gostima škole, uz đakonije koje su nastavnici pripremili za svoje učenike.

Ne zаstаni. Kroz mаglu duboko

drsko stupаj uz stoletnu strаnu.

Svoje čelo podigni visoko

i rаduj se vаskrsnome dаnu

[Not a valid template]

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.