Uslovi upisa – redovno školovanje

Počeo je upis u privatnu srednju medicinsku školu ŠKOLETS za generaciju 2022/23.

Potrebna dokumenta:

  • Svedočanstva o završenom šestom, sedmom i osmom razredu
  • Uverenje o završenom osnovnom obrazovanju
  • Izvod iz matične knjige rođenih
  • Uverenje o državljanstvu
  • Lekarsko uverenje

Dokumenta se mogu predati svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

Školarina se može platiti u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena školarine na godišnjem nivou iznosi 1.800 evra. Školarinu, osim roditelja, može da plati i drugo pravno ili fizičko lice.

Prijavu za upis možete preuzeti ovde: Prijava za upis

DETALJNIJE INFORMACIJE

Narodnih heroja br. 30/I, 11070 Novi Beograd
Kontakt telefoni: 063/293-455
E-mail: office@smatanac.edu.rs

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.