Radionica o pravilnoj nezi lica

Stajling i modni stil zauzima važno mesto u životu mlade devojke i zahteva više od pukog praćenja mode, modnih stilova tj. kupovine garderobe. Stajling takođe podrazumeva celokupnu kozmetičku negu lica i tela koja podrazumeva adekvatne kozmetičke tretmane, masažu, depilaciju, kao i svakodnevnu kućnu negu kože.

Zato što nam je cilj da edukujemo naše buduće učenike organizujemo radionicu o pravilnoj svakodnevnoj kućnoj nezi lica. Pozivamo učenike osnovnih škola da nas posete. O terminima radionica možete se informisati na broj telefona 011/404-40-59 svakog radnog dana od 9-15h.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.