Izrada aksesosoara

Učenice četvrte godine obrazovnog profila Stilista saradnik, Anđela Smiljković i Teodora Stojanov, izražavajući svoju kreativnost dekorisale su lepezu.

Na času iz predmeta Stil kao koncept lepog izgleda ,  učenice su dobile zadatak da izraze svoju kretaivnost kroz ukrašavanje jednobojne bele lepeze. Materijal koji im je bio dostupan su plastične perlice različitih oblika, veličine i boje, satenske trake, razne šljokice, biseri, nitne i drugo. 
 
Učenica Teodora Stojanov se opredelila za plastične perle valjkastog oblika i sitne okrugle cirkone u različitim nijansama plave boje. Sa druge strane Anđela Smiljković  je želela da njena lepeza kao finalni proizvod bude modni dodatak uz lepršavu letnju plavu haljinu i beli slameni šešir.
Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.