Srednja škola - 4 god.

Srednja škola - 3 god.

Specijalističko obrazovanje

Obrazovanje

Upis je u toku! Škola za medicinu i estetiku "Školest" nudi savremene obrazovne profile po evropskim standarima. Pozovite nas za sve dodatne informacije na 011/404-40-57 ili nam pišite na skolest.office@gmail.com. Možete nas i posetiti u Narodnih heroja 30 svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

Škola za medicinu i estetiku „Školest“ privatna je srednja medicinska škola. Osnovana je 2004. godine. Verifikovana je od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije rešenjem broj 022–05–291/2003–03 od 16. 09. 2004 godine, a postoji i radi od školske 2005/6. godine.

Škola je opremljena savremenim kabinetima u kojima se izvodi praktična nastava, dok se deo stručne prakse izvodi u razvijenim referentnim ustanovama kao što su Klinika za rehabilitaciju ,,dr Miroslav Zotović”, KBC ,,dr Dragiša Mišović”, Vojnomedicinska akademija (VMA), Sportski centar ,,Vizura”, Predškolska ustanova  RSD„Bajka“ , Fitnes centar ,,Tonus”, Udruženje profesionalaca za estetiku i očuvanje zdravlja ,,EstetikPro” , kozmetički saloni, pozorišta i televizije.

Primenjujući stroga pravila odabrali smo naš nastavni kadar, potrudivši se da našim učenicima obezbedimo kvalitetno obrazovanje i pomoć pri učenju od strane nastavnika sa dugogodišnjim iskustvom. Naš nastavni kadar čine doktori nauka, magistri, specijalisti. Nastavu drže visoki  stručnjaci i specijalisti za određene oblasti medicine i estetike sa dozvolom za rad. Brinemo se pojedinačno o svakom našem učeniku, nastojeći da obezbedimo dinamičnu nastavu na času i pri tome zadovoljimo lične potrebe i mogućnosti svih učenika.

Svim našim učenicima možemo da ponudimo:

  • sticanje znanja u prijatnom ambijentu
  • boravak u savremeno opremljenim učionicama, vežbaonicama i salonima za stručno usavršavanje
  • učenje putem individualnog rada u skladu sa potrebama svakog učenika
  • stručnu praksu u realnim uslovima – bolnicama, fitness centrima, domovima zdravlja.
  • vannastavne aktivnosti – umetničke sekcije, sekcije prve pomoći, školicu sporta...
  • rad sa stručnim nastavnim kadrom

Cilj našeg rada je da kod svakog našeg učenima razvijemo motivaciju za usavršavanjem i napredovanjem u oblasti njihovog interesovanja. Takođe želimo da da kod učenika razvijemo potrebu za sticanjem pozitivnih osobina koje će usloviti razvoj prijateljstva, humanosti i altruizma. Svim učenicima kojih pohađaju našu školu nastojimo da obezbedimo adekvatno znanje za bavljenje njihovim budućim pozivom.

Po završetku naše škole, budućnost je zagarantovana. Sa  diplomom ove škole sva vrata su vam otvorena.

Osim mogućnosti zapošljavanja u struci, postoji mogućnost daljeg školovanja na svim fakultetima i strukovnim školama, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Ova škola je sjajna prilika da steknete zavidnu opštu i stručnu kulturu i da do visokog nivoa usavršite svoje profesionalno znanje u oblasti zdravstvene i estetske nege, u oblasti mode i modne industrije kao deo modnog sveta.

Budite najbolji u svom poslu!

Razvijajte se kao ličnost i profesionalac u društvu najboljih.

Odaberite privatnu školu za medicinu i estetiku. 

Škola za medicinu i estetiku „Školest“ Beograd.

 

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.