Uputstvo o merama zaštite učenika i zaposlenih

U cilju suzbijanja širenja pandemije virusa COVID-19 od strane nadležnih organa dobili smo preporuke i uputstva kojih ćemo se maksimalno pridržavati. Sa željom da se svi đaci i roditelji upoznaju sa merama zaštite kojima će se štititi zdravlje ne samo učenika već i nastavnika, dostavljamo sva neophodna uputstva koja možete pronaći OVDE.

Budimo odgovorni

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.