Rekli su o nama

Pročitajte šta su drugi rekli o nama....

 • Mina Šarijat

  Zovem se Mina Šarijat, četvrta sam godina Srednjoškolskog obrazovnog centra, smer kozmetoterapeut.

  ZAŠTO SAM UPISALA SMER KOZMETOTERAPEUT?

  Oduvek sam želela da se bavim zdravljem i negom kože i mogu sada sa sigurnošću da kažem da sam napravila pravi izbor.

  U ovoj školi sam imala najbolji spoj teorijske i praktične nastave, a ono što me posebno radovalo je rad u salonu sa kozmetičkim preparatima.

   

  ZAŠTO SAM SE ODLUČILA ZA PRIVATNU ŠKOLU?

  Zbog toga što mi omogućava koristim najsavremenije kozmetičke aparate i preparate, prati i u koraku je sa razvojem savremenih metoda za kozmetoterapijske, estetske i dekorativne tretmane lica, tela, ruku i stopala. Zadovoljna sam što škola neguje princip individualnosti, jer sam mogla na praktičnoj nastavi da vežbam dok ne savladam određene tehnike rukovanja aparatima.

   

  ŠTA PLANIRAM NAKON POLAGANJA MATURSKOG ISPITA?

  Škola prati savremene tokove u medicini i kozmetici i mislim da sam već osposobljena da nastavim svoje školovanje u inostranstvu.

  Nadam se da se vidimo uskoro u mom salonu!

  [Not a valid template]

  Mina Šarijat

 • Sveta Subotić

  Zovem se Sveta Subotić.

  Opredelio sam se za obuku za fitness instruktora u Školi za medicinu i estetiku “Školest” zato što sam, nakon duge pretrage po internet shvatio da su prednosti ove škole upravo ono što je meni u potpunosti odgovaralo.

  Individualni pristup mi je omogućio da uklopim svoje radne obaveze i časove obuke.

  Taj pristup “jedan na jedan” pomogao mi je da shvatim svoje sopstvene mogućnosti. Ovde ne govorim samo o fizičkom delu, nego i o čitavom spektru psiholoških potencijala kojih sam postao svestan i koje sam razvio.

  Stručnost i posvećenost predavača su mi pomogli da upotpunim i proširim svoja znanja, koja uspešno primenjujem u radu u fitnes centru u Dubaiju.

  Danas živim i radim u Dubaiju.

  Posao sam između ostalog dobio zahvaljujući akreditovanom i međunarodno priznatom sertifikatu koji škola izdaje.

  Hvala Školestu na izuzetnoj saradnji, a s obzirom da su akreditovani za dodatne nivoe obuke za fitnes instruktora, nadam se da se vidimo uskoro.

                                                                                                  Srdačan pozdrav, vaš Sveta!

  Sveta Subotić

 • Mirjana Živojnov

  Moji utisci

  Zovem se Mirjana Živojnov. Mama sam jedne devojčice i  jednog dečaka,profesor srpskog jezika i književnosti i zaljubljenik u fitnes. Vežbam od svoje dvanaeste godine i trening me zaista usrećuje. Nedavno  smo, moj suprug i ja, realizovali  dugogodišnji, zajednički san o osnivanju fitnes studija. Odmah mi je bilo jasno da mi za organizaciju i vođenje treninga neće biti dovoljni ljubav prema fitnesu i dugogodišnje vežbanje,pa mi je bilo neophodno sticanje određenih stručnih kompetencija. U skladu sa tim saznanjem, postala sam polaznik Obuke za fitnes trenera u organizaciji Škole za medicinu i estetiku   “ Školest”.

  Obuka je u potpunosti opravdala moja jasno definisana očekivanja.Veoma je profesionalno organizovana i stručno vođena.Podjednako su zanimljiva teorijska predavanja i vežbe. Mentorka je izuzetno posvećena i uvažava individualne sposobnosti i sklonosti polaznika. Prateći tempo rada koji odgovara pojedincu,stvara prijatnu i podsticajnu klimu, pa tako učenje i vežbanje postaju uživanje. Smenjivanje predavanja i vežbanja doprinosi dinamičnosti i zanimljivosti obuke. Ipak, najvažnije je da je obuka zapravo ozbiljan rad na sticanju predviđenih znanja i sposobnosti. Uverena sam da sam nakon devedeset časova izuzetno spremna za vođenje treninga i veoma im se radujem !

  Sve pohvale organizatoru obuke, a naročito mentorki Dragani Draksimović !

  Sportski pozdrav!

  Mirjana Živojnov

 • Mina Nastić

  Rođena sam u Beogradu 27.03.1990. godine. Po završetku Farmaceutsko-fizioterapeutske škole, obrazovni profil maser, upisala sam se u Školu za medicinu i estetiku i stekla zvanje estetičar specijalista za dekorativnu kozmetiku – šminker.

  Otvorila sam 2011. godine Salon lepote “Forever” na Bežanijskoj Kosi. Bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa svima vama. Uvek je sve bilo pozitivno i kreativno.

  Što se škole tiče sve najbolje.

  Mina Nastić - Bivša učenica

 • Milica Šćekić

  U ovu školu sam se upisala 2007. godine na obrazovni profil fizioterapeutski tehničar. Atmosfera u školi je bila sjajna, a profesori puni razumevanja i voljni za saradnju u svakom trenutku. Posebno želim da pohvalim organizaciju stručne prakse gde sam mnogo toga naučila. Nakon mature, nastavila sam da se usavršavam u ovoj školi kroz specijalističko obrazovanje i posle godinu i po dana stekla zvanje fitnesterapeuta.

  Svima toplo preporučujem ovu školu jer je to pravo mesto za sticanje stručnog znanja.

  Milica Šćekić

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.