PROSLAVA DANA ŠKOLE

Učenici i nastavnici škole Srednjoškolskog obrazovnog centra proslavili su Dan škole – Sv. Ćirila i Metodija izletom na Oplenac. Posetili smo istorijsko - memorijalni kompleks dinastije Karađorđević koji obuhvata : Crkvu Svetog Đorđa (mauzolej kraljevske porodice), kuću Kralja Petra, Karađorđevu crkvu i Karađorđev konak i Vinogradarevu kuću.

Pogledajte našu galeriju slika i uverite se koliko smo uživali ne samo u našoj istoriji već i u divnom prolećnom danu.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.