Privatna medicinska škola ŠKOLEST

Počeo je upis u srednju medicinsku školu ŠKOLEST za generaciju 2022/23.

Medicinska škola „ŠKOLEST“ se nalazi u okviru Srednjoškolskog obrazovnog centra „Smartanac“. Škola upisuje učenike u dva najtraženija obrazovna profila: medicinska sestra - tehničar i fizioterapeutski tehničar. Škola je verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehniloškog razvoja Republike Srbije, a planovi i programi obrazovanja konstituisani su na bazi važećih evropskih standarda.

Učenicima naše škole pružamo kvalitetna i savremena stručna znanja koja će im obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Kroz modernu i interaktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosimo razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno i angažovano učešće u društvu.

Prednost naše škole je i u fleksibilnosti u organizaciji rada prilagođavanjem posebnim potrebama učenika u nastavi, npr. aktivnim sportistima i učenicima koji su opravdano duže odsustvovali sa nastave. Organizujemo i niz vannastavnih aktivnosti koje doprinose boljem radu i učenju, od posete stručnih sajmova do obilazaka muzeja i galerija. Uključujemo se u različite sportsko - zabavne i humanitarne aktivnosti.

Nastavni kadar je pažljivo biran tako da svi zaposleni imaju višegodišnje iskustvo u radu sa učenicima. Među nastavnicima se nalaze: doktori nauka, magistri i specijalisti. Nastavu izvode visoki stručnjaci – specijalisti za određene oblasti sa licencom za rad. Stručni nastavni kadar čini stručni tim koji brine pojedinačno o svakom učeniku, obezbeđujući da napreduju srazmerno individualnoj dinamici razvoja i zadovoljavanju ličnih potreba i mogućnosti učenika.

Našim učenicima nudimo:

  • boravak u prijatnom ambijentu opremljenim savremenim nastavnim sredstvima, kabinetima i salonima za stručno usavršavanje;
  • nastavu koje se bazira na individualnom pristupu, tako da je usvajanje znanja shodno potrebama svakog učenika i dinamici njegovog rada (odeljelja broje najviše 12 učenika);
  • sticanje stručne prakse u realnim i prilagođenim uslovima (KBC Dragiša Mišović i Vojnomedicinska akademija);
  • rad sa stručnim i iskusnim nastavnim kadrom (doktori nauka, magistri, eminentni profesori) koji se pojedinačno posvećuje učeniku i prati njegov razvoj i napredak;
  • vannastavne sadržaje – različite sekcije (dramska, literarna, likovna, ekološka, sportska i sekcija prve pomoći) i posete muzeja, pozorišta, izložbi i koncerata.

Zakažite sastanak i rezervišete svoje  mesto na vreme. Možete nas kontaktirati putem telefona 063/293-455.,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.