Uslovi upisa – specijalističko obrazovanje

Nakon završenog IV stepena učenici imaju mogućnost nastavka školovanja u vidu specijalističkog obrazovanja. Ovim putem kandidati stiču V stepen stručne spreme odabirom jednog od smerova:

USLOVI ZA UPIS UČENIKA:

Od dokumenata potrebno je:

  1. Originalno svedočanstvo o završenoj srednjoj školi za 1, 2, 3. i 4.  razred
  2. Originalna diploma o položenom maturskom ispitu
  3. Izvod iz matične knjige rođenih
  4. Potvrda o ispunjavanju zdravstvenih uslova
  5. Diplome ili drugi dokazi o posebnim dostignućima

PREUZMITE OVDE: Prijava za upis na specijalističko obrazovanje

DETALJNIJE INFORMACIJE

Narodnih heroja br. 30/I, Beograd
Kontakt telefoni: 011/404-40-59 ,
E-mail: skolest.office@gmail.com

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.