Nacionalni program promocije i unapređenja zdravlja učenika u osnovnim i srednjim školama

 

U okviru Nacionalnih programa promocije i unapređenja zdravlja učenika  u osnovnim i srednjim školama,

u prostorijama nase škole organizovana  je edukacija u saradnji sa  Institutom za javno zdravlje Srbije  "dr Milan Jovanovic Batut".

Učenici su dobili informacije o savremenim gledištima  unapređenja zdravlja  učenika, zdravim stilovima zivota  i prevenciji najčešćih poremećaja zdravlja .

Edukacija je organizovana u vidu predavanja i kreativne radionice u trajanju od dva školska časa.

[Not a valid template]

 

Tagged: , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.