Zaključci sa završenog seminara “PRAVILNA ISHRANA I DOZIRANA  FIZIČKA  AKTIVNOST - FAKTORI RAZVOJA I OČUVANJA ZDRAVLJA”

Seminar je počeo nakon završenog radnog vremena u školi, oko 14h, prisustvovalo je 28 učesnika, profesori, nastavnici, vaspitači iz Beograda i Novog Sada.
Pozitivna energija, smeh, susreti starih prijatelja sa fakulteta još iz doba studentskih dana,razmena iskustva u radu sa decom, priča o pravilnoj ishrani koja je u današnje vreme hipokinezije i vise nego primarna, sastavljanje jelovnika i brojanje kalorija su samo delić atmosfere sa seminara.
Seminar je trajao tri dana.
Pokušali smo da naučimo sistem pravilne ishrane, koje su dnevne energetske potrebe, BMI, značaj dnevne potrebe za unos vitamina, i vode, kako pravilno da vežbamo, kojim intenzitetom i koliko dugo, i kako sve to da primenimo na deci predškolskog i srednješkolskog uzrasta.
Na kraju, upoznali smo se, družili, zajedno sastavljali jelovnik kroz radionice i vežbali.
Nisu samo naši utisci o realizovanom seminaru bili pozitivni i nismo samo mi bili ispunjeni i zadovoljni ta tri dana:
Otišla sam oko 12 sati u nedelju(zbog prevoza) i verujte žao mi je što sam propustila taj deo seminara.
Za mene je bio dragocen svaki minut sa vama...Iz istog razloga nisam imala priliku da vam se zahvalim na prenesenom znanju, odnosu i uopšte pozitivnoj energiji koja mi je mnogo prijala, te to činim ovim putem. Naravno, hvala i za poslate prezentacije, koje će mi olakšati da sastavim svoja predavanje i prikažem ono što želim.
Molim vas da me obavestite o nekom novom seminaru, stručnom skupu i sl. Na temu ishrane, zdravlja, fizičke aktivnosti itd.
Još jednom mnogo hvala i veliki pozdrav....Nataša Marić, Novi Sad
Hvala puno !
Marjan Antić, OŠ.”Franc Prešern”

Nastavnica Tanja Tošev Vrečko iz OŠ " Mladost " organizovala je radionicu“ZDRAVA HRANA - ZDRAV ŽIVOT”, na osnovu stečenih znanja sa seminara.

[Not a valid template]

Tagged: , , , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.