U SUSRET NOVOGODIŠNJIM PRAZNICIMA

Učenici i profesori Škole za medicinu i estetiku „Školest” gledali su u Jugoslovenskom dramskom pozorištu predstavu „Tako je moralo biti” po tekstu Branislava Nušića.

Ovo je potresna drama o moralnom padu građanske klase koji donosi večni problem nedostatka novca.

Učenici su oduševljeni našim vrsnim glumcima: Nebojšom Dugalićem, Vojinom Ćetkovićem, Predragom Ejdusom a posebno im se dopala Anita Mančić koja maestralno glumi lik Jele, žene koja prekasno shvata sve bitne vrednosti u životu i tragično završava.

Tokom razgovora o utiscima koje je na njih ostavila predstava, učenici su zaključili da u životu ljubav i iskrenost nemaju alternativu.

[Not a valid template]

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.