Sajam obrazovanja u OŠ

Škola je imala priliku da se predstavi u OŠ „Milan Rakić” na Novom Beogradu u okviru sajma obrazovanja, u periodu od 10 do 14 časova.

Učenici završnih razreda novobeogradskih škola bili su pozvani da dođu na sajam i upoznaju se sa nastavnicima i učenicima dvadesetak beogradskih srednjih škola.

Sajam je organizovan po principu predstavljanja ''jedna škola, jedna učionica'' radi stvaranja interaktivne komunikacije između učenika i škole".

Tagged: ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.