Proslava školske slave Sveti Sava

Učenici i nastavnici su i ove godine 27. januara proslavili školsku slavu Sveti Sava zajedno sa roditeljima i drugim gostima.

Tradicionalno je obavljeno osvećenje i lomljenje slavskog kolača, nakon čega su učenici članovi dramsko-recitatorske sekcije izveli prigodnu predstavu o liku i delu Rastka Nemanjića i neizbrisivom uticaju koji je imao na ljude sa kojima se u životu susretao.

Po završetku recitala, svi prisutni su se uključili u kviz o Svetom Savi i istorijskim dešavanjima koje su obeležila njegovo vreme, i u prijatnoj atmosferi proverili svoje znanje, ali i saznali nešto novo o životu velikog prosvetitelja.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.