Posetili smo jesenji Festival zdravlja

Učenici i predmetni nastavnici škole posetili su jesenji Festival zdravlja koji se 4. i 5. oktobra održao u Domu Vojske Srbije. Ovogodišnji festival zdravlja održanje pod sloganom „Misli ranije, biraj zdravije.

U okviru festivala organizovane su radionice, paneli, a našim učenicima su najzanimljivija bila tematska predavanja: „Zavisnost od socijalnih mreža“, „Internet igrica“, „Um i zdravlje“, „Reproduktivno zdravlje mladih“…

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.