Gledali smo predstavu „Pomorandžina kora“

U sklopu vannastavnih aktivnosti učenika Škole za medicinu i estetiku "ŠKOLEST" u Ateljeu 212 gledali smo predstavu „Pomorandžina kora“.

Predstava govori o nemoći da se suočimo sa svojim izgledom, o samozavaranjima, o savremenim zvezdama iz polusveta, devojačkim snovima koji se stropšoštavaju na lestvici vrednosti u igri kompromisa zvanoj preživljavanje.To je bila, u režiji Gorana Markovića, predstava o našem savremenom trenutku života sa svim protivrečnostima koje nas opsedaju i uništavaju – modnim detaljima koji treba da se imaju ako se želi fudbaler i naterati ga da vas oženi, pratili smo priču o ukusu i moralu, o moći prihvatanja novih izazova u ključu postizanja višeg mesta u društvenoj hijerarhiji.

Glumci u predstavi su Jelena Ilić, Katarina Žutić i Jelena Jovičić i Srđan Timarov.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.