FITNES INSTRUKTOR – POZIV BUDUĆNOSTI

Zašto smo mi najbolji u obučavanju fitnes instruktora?

  • Naša škola jedina u Republici Srbiji ima akreditovane planove i programe obrazovanja za obrazovne profile:

Tehničar za fitnes i zaštitu zdravlja u četvorogodišnjem trajanju

  • Planove i programe posle srednjeg specijalističkog obrazovanja u trajanju od jedne i po godine, za sticanje zvanja specijalista FITNESTERAPEUT.
  • Imamo značajno iskustvo u realizaciji programa obuka za sticanje stručnih kompetencija i praktičnih veština u oblasti fitnesa sa programskom strukturom u tri nivoa, pri čemu svaki – od bazičnog do završnog, traje po 90 časova (30 teorijske i 60 časova specifičnih praktičnih vežbi).

DOBRODOŠLI!

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.