Balet performans - Anđela Smiljković

Moje ime je Anđela Smiljković i idem u drugi razred škole Srednjoškolski obrazovni centar.

Moja najveća ljubav je balet kojim se bavim uspešno već deset godina. Naravno, još od samog početka igranja baleta počela sam i da se takmičim.Od mnogih takmičenja na kojima sam učestvovala najponosnija sam na svetsko takmičenje u Italiji, na kojem sam osvojila dve zlatne medalje.

Veoma sam srećna i zbog svog postignuća na takmičenju koje je održano 8. i 9. aprila 2017. godine u Sofiji, Bugarska. Zajedno sa svojim drugaricama osvojila sam prvo mesto i postala prvakinja Balkana po drugi put.

Želim svima da kažem da nije lako sve obaveze uskladiti i da je ponekad odricanje zaista veliko, ali je najveća sreća kada možeš da slediš svoj san.

 

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.