Sajam srednjih škola u Surčinu

Škola za medicinu i estetiku tradicionalno se i ove godine pojavila na  SAJMU SREDNjIH ŠKOLA: ”PUTEVI KARIJERE”, u petak 25.aprila od 17.00 do 19.00 č. u OŠ “22. Oktobar”, u Surčinu.

Sajam su posetili učenici sa svojim roditeljima iz šest osnovnih škola sa teritorije opštine Surčin:

• OŠ ”Vuk karadžić” Surčin
• OŠ ”Branko Radičević” Boljevci
• OŠ ”Dušan Vukasović Diogen” Bečmen
• OŠ”Stevan Sremac” Dobanovci
• OŠ ”Vožd Karađorđe” Jakovo i
• OŠ ”22.oktobar” Surčin

Sem učenika završnih razreda bili su i predstavnici: Saveta roditelja, Školskog odbora, Kancelarije za mlade, Biroa za tržište rada, opštine, Ministarstva prosvete, GIZ-a i medija.

Tagged: , , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.