Sajam obrazovanja u Srednjoj zanatskoj školi

srednja zanatska sajamZahvaljujemo se domaćinima i organizatorima, Srednjoj zanatskoj školi na Kanarevom brdu, na pozivu za učešće na sajmu obrazovanja.

Sajam je bio organizovan u subotu 12.04.2014. u periodu od 10 do 13 časova. Domaćini su se potrudili da sve besprekorno funkcioniše a mi se radujemo nastavku saradnje kroz zajedničke projekte.

 

Tagged: ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.