Sajam obrazovanja na Paliluli

Obrazovne profile koje škola nudi predstavili smo na sajmu obrazovanja u OŠ "Stevan Dukić" na Paliluli 11.04. u periodu od 18 do 20 časova. Zahvaljujemo se domaćinima na odličnoj organizaciji i mogućnosti učestvovanja, a sve zaiteresovane roditelje i učenike pozivamo da svrate u prostorije naše škole d ase detaljnije raspitaju o obrazovnim profilima koji ih interesuju.

Tagged: ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.