VELIKI USPEH NAŠIH UČENIKA U REALISTIČNOM PRIKAZU PRVE POMOĆI

  • -
  • Trg republike - Kalemegdan, Beograd

Učenici Škole za medicinu i estetiku “Školest” su učestvovali na takmičenju realističkog prikaza i osvojili drugo mesto na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći.

Ponosni smo na naše učenike i želimo im puno sreće i uspeha u budućem radu!

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.