Dečiji kulturni centar manifestacija “O, ZAR I TI ? – OZARITI”

Učenici nižih razreda OŠ “Sveti Sava”, “Drinka Pavlović” i Specijalne škole za vaspitanje dece ometene u intelektualnom razvoju “Boško Buha” u petak, 20. decembra 2013. učestvovali su u Novogodišnjim kreativnim radionicama igrovnog, stvaralačkog, istraživačkog, zabavnog i rekreativnog karaktera:

  • “Animirane čarolije” – Radionica animiranog filma
  • “Novogodišnji nakit i ukrasi” – Radionica primenjene umetnosti
  • “Čarobnjakov šešir” – Likovna radionica
  • “Novogodišnje plesne ludorije” – Plesna radionica
  • “Nađi svoju zvezdu” – Muzička radionica
  • “Praznične poruke i želje” – Literarna radionica
  • “Mirisne note” – Radionica izrade parfema
  • “Lepi kao snežne pahulje” – Radionica scenske šminke

Stručni tim DKC Beograd u saradnji sa profesorima i učenicima Škole za medicinu i estetiku, profesorima Farmaceutsko fizioterapeutske škole i Markom Ilićem, artistom i njegovim učenicima – štićenicima Doma za decu bez roditeljskog staranja “Jovan Jovanović Zmaj” pomogli su deci da naprave šešir od kartona, nakit i ukrase za jelku od perlica, plastelina i žice, da ožive svoj crtež, da nauče novogodišnju pesmu i ples, da odgonetnu kako se prave parfemi, kako se šminka za maskenbal, kako se pišu lepe novogodišnje poruke, kako se postaje žongler i vrhunski dr Klovn.

Učesnici, izvođači i posmatrači, svejedno da li su deca, mladi ili odrasli, “inficirani” kreativnom i razdraganom atmosferom, u petak, 20. decembra 2013. iz Dečjeg kulturnog centra Beograd izašli su OZARENI IGROM I DEČJIM STVARALAŠTVOM.

Tagged: , , , , , , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.