10. Jesenji Festival zdravlja Beograd 2014

 

U četvrtak , 25. septembra 2014. godine, učenici Škole za medicinu i estetiku "Školest" posetili su jubilarni deseti "Lilly" Festival zdravlja, održan u Domu omladine Beograda.

Festival je bio posvećen prevenciji i očuvanju zdravlja cele porodice. Veliko interesovanje izazvala su stručna akreditovana predavanja za lekare i medicinske sestre. Održano je i nekoliko tribina koje su voditli predstavnici medija, a svakih pola sata na bini su se  smenjivali programi vežbanja namenjeni građanima svih uzrasta.

Zapaženo je i učešće velikog broja dečijih sportskih klubova.  U posebnoj sali održana  su predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, sporta, relaksacij i, nege. Zainteresovani posetioci mogli su da obiđu štandove izlagača i posavetuju se sa njima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote.

Učenici su posebno istakli značaj predavanja " Zdrava ishrana i fizička aktivnost", u okviru koga su govorili studenti Medicinskog fakulteta iz Beograda.

 

 

Tagged: , , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.