VELIKI USPEH NAŠIH UČENIKA U REALISTIČNOM PRIKAZU PRVE POMOĆI

U centru Beograda, od  Trga Republike do Kalеmegdana u subotu 17. septembra 2016. godine Crveni krst Srbije organizovao je Državno takmičenje ekipa Crvenog krsta u pružanju prve pomoći. Umeće poznavanja prve pomoći pokazale su ekipe iz cele Srbije.

Dan pre Državnog takmičenja održano je i Državno takmičenje u realističkom prikazu povreda, stanja i obolјenja na kome je učestovalo 9 ekipa iz cele Srbije.

Državno takmičnje otvorio je predsednik Crvenog krsta Srbije prof. dr Dragan Radovanović, predsednik Školskog odbora Škole za medicinu i estetiku “Školest” rečima:

„Najbolјi će pobediti i prvak ovog takmičenja će sledeće godine predstavlјati Srbiju na Evropskom takmičenju ekipa Crvenog krsta u prvoj pomoći. Meni je zadovolјstvo da još jedanput istaknem da je ove godine ekipa Palilule - prošlogodišnji nacionalni pobednik, osvojila prvo mesto na Evropskom takmičenju i to je naša šesta ekipa koja je osvojila evropski tron.“

Učenici Škole za medicinu i estetiku “Školest” su učestvovali na takmičenju realističkog prikaza i osvojili drugo mesto na Državnom takmičenju u pružanju prve pomoći.

Posebno se istakao naš učenik četvrte godine Vasilije Petrić.

Ponosni smo na naše učenike i želimo im puno sreće i uspeha u budućem radu!

[Not a valid template]

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.