Sveta Subotić

Zovem se Sveta Subotić.

Opredelio sam se za obuku za fitness instruktora u Školi za medicinu i estetiku “Školest” zato što sam, nakon duge pretrage po internet shvatio da su prednosti ove škole upravo ono što je meni u potpunosti odgovaralo.

Individualni pristup mi je omogućio da uklopim svoje radne obaveze i časove obuke.

Taj pristup “jedan na jedan” pomogao mi je da shvatim svoje sopstvene mogućnosti. Ovde ne govorim samo o fizičkom delu, nego i o čitavom spektru psiholoških potencijala kojih sam postao svestan i koje sam razvio.

Stručnost i posvećenost predavača su mi pomogli da upotpunim i proširim svoja znanja, koja uspešno primenjujem u radu u fitnes centru u Dubaiju.

Danas živim i radim u Dubaiju.

Posao sam između ostalog dobio zahvaljujući akreditovanom i međunarodno priznatom sertifikatu koji škola izdaje.

Hvala Školestu na izuzetnoj saradnji, a s obzirom da su akreditovani za dodatne nivoe obuke za fitnes instruktora, nadam se da se vidimo uskoro.

                                                                                                Srdačan pozdrav, vaš Sveta!

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.