Mirjana Živojnov

Moji utisci

Zovem se Mirjana Živojnov. Mama sam jedne devojčice i  jednog dečaka,profesor srpskog jezika i književnosti i zaljubljenik u fitnes. Vežbam od svoje dvanaeste godine i trening me zaista usrećuje. Nedavno  smo, moj suprug i ja, realizovali  dugogodišnji, zajednički san o osnivanju fitnes studija. Odmah mi je bilo jasno da mi za organizaciju i vođenje treninga neće biti dovoljni ljubav prema fitnesu i dugogodišnje vežbanje,pa mi je bilo neophodno sticanje određenih stručnih kompetencija. U skladu sa tim saznanjem, postala sam polaznik Obuke za fitnes trenera u organizaciji Škole za medicinu i estetiku   “ Školest”.

Obuka je u potpunosti opravdala moja jasno definisana očekivanja.Veoma je profesionalno organizovana i stručno vođena.Podjednako su zanimljiva teorijska predavanja i vežbe. Mentorka je izuzetno posvećena i uvažava individualne sposobnosti i sklonosti polaznika. Prateći tempo rada koji odgovara pojedincu,stvara prijatnu i podsticajnu klimu, pa tako učenje i vežbanje postaju uživanje. Smenjivanje predavanja i vežbanja doprinosi dinamičnosti i zanimljivosti obuke. Ipak, najvažnije je da je obuka zapravo ozbiljan rad na sticanju predviđenih znanja i sposobnosti. Uverena sam da sam nakon devedeset časova izuzetno spremna za vođenje treninga i veoma im se radujem !

Sve pohvale organizatoru obuke, a naročito mentorki Dragani Draksimović !

Sportski pozdrav!

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.