Mina Šarijat

Zovem se Mina Šarijat, četvrta sam godina Srednjoškolskog obrazovnog centra, smer kozmetoterapeut.

ZAŠTO SAM UPISALA SMER KOZMETOTERAPEUT?

Oduvek sam želela da se bavim zdravljem i negom kože i mogu sada sa sigurnošću da kažem da sam napravila pravi izbor.

U ovoj školi sam imala najbolji spoj teorijske i praktične nastave, a ono što me posebno radovalo je rad u salonu sa kozmetičkim preparatima.

 

ZAŠTO SAM SE ODLUČILA ZA PRIVATNU ŠKOLU?

Zbog toga što mi omogućava koristim najsavremenije kozmetičke aparate i preparate, prati i u koraku je sa razvojem savremenih metoda za kozmetoterapijske, estetske i dekorativne tretmane lica, tela, ruku i stopala. Zadovoljna sam što škola neguje princip individualnosti, jer sam mogla na praktičnoj nastavi da vežbam dok ne savladam određene tehnike rukovanja aparatima.

 

ŠTA PLANIRAM NAKON POLAGANJA MATURSKOG ISPITA?

Škola prati savremene tokove u medicini i kozmetici i mislim da sam već osposobljena da nastavim svoje školovanje u inostranstvu.

Nadam se da se vidimo uskoro u mom salonu!

[Not a valid template]

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.