Mina Nastić

Rođena sam u Beogradu 27.03.1990. godine. Po završetku Farmaceutsko-fizioterapeutske škole, obrazovni profil maser, upisala sam se u Školu za medicinu i estetiku i stekla zvanje estetičar specijalista za dekorativnu kozmetiku – šminker.

Otvorila sam 2011. godine Salon lepote “Forever” na Bežanijskoj Kosi. Bilo mi je zadovoljstvo da sarađujem sa svima vama. Uvek je sve bilo pozitivno i kreativno.

Što se škole tiče sve najbolje.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.