Milica Šćekić

U ovu školu sam se upisala 2007. godine na obrazovni profil fizioterapeutski tehničar. Atmosfera u školi je bila sjajna, a profesori puni razumevanja i voljni za saradnju u svakom trenutku. Posebno želim da pohvalim organizaciju stručne prakse gde sam mnogo toga naučila. Nakon mature, nastavila sam da se usavršavam u ovoj školi kroz specijalističko obrazovanje i posle godinu i po dana stekla zvanje fitnesterapeuta.

Svima toplo preporučujem ovu školu jer je to pravo mesto za sticanje stručnog znanja.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.