Sportski pozdrav iz Dubaija

Zovem se Sveta Subotić.

Opredelio sam se za obuku za fitness instruktora u Školi za medicinu i estetiku “Školest” zato što sam, nakon duge pretrage po internet shvatio da su prednosti ove škole upravo ono što je meni u potpunosti odgovaralo.

Individualni pristup mi je omogućio da uklopim svoje radne obaveze i časove obuke.

Taj pristup „jedan na jedan” pomogao mi je da shvatim svoje sopstvene mogućnosti. Ovde ne govorim samo o fizičkom delu, nego i o čitavom spektru psiholoških potencijala kojih sam postao svestan i koje sam razvio.

Stručnost i posvećenost predavača su mi pomogli da upotpunim i proširim svoja znanja, koja uspešno primenjujem u radu u fitnes centru u Dubaiju.

Danas živim i radim u Dubaiju.

Posao sam između ostalog dobio zahvaljujući akreditovanom i međunarodno priznatom sertifikatu koji škola izdaje.

 

Hvala Školestu na izuzetnoj saradnji, a s obzirom da su akreditovani za dodatne nivoe obuke za fitnes instruktora, nadam se da se vidimo uskoro.

                                                                                                Srdačan pozdrav, vaš Sveta!

[Not a valid template]

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.