Sajam obrazovanja na Zvezdari

Sa velikim zadovoljstvom smo se odazvali pozivu opštine Zvezdara da predstavimo školu na Sajmu obrazovanja koji se održao 21.marta u Beogradskoj visokoj školi (Kraljice Marije 73) u periodu od 16h do 20h.

Školu su kroz realistički prikaz povreda predstavile učenica Dorotea Đurđević i Vujić Zorica, obrazovni profil stilista saradnik profesorka Ivana Dragojević, obrazovni profil tehničar za fitnes Dragana Draksimović dok je za sva ostala pitanja bila zadužena Natalija Stanković.

Sajam obrazovanja i Festival nauke je obišao Edip Šerifov, predsednik Gradske opštine Zvezdara koji je rekao da Opština Zvezdara i škole žele da usmere mlade da idu u pravcu obrazovanja, nauke i novih veština i da tako mogu da budu bolji, kvalitetniji i obrazovaniji ljudi.

Sajam obrazovanja i Festival nauke posetilo je više od 500 zainteresovanih sugrađana koji su dobili informacije važne za dalji tok školovanja i upoznali se sa programima i aktivnostima škola.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.