Sajam kozmetike, takmičenje u šminkanju 2008.

Izjava koju je dala specijalizantkinja nakon završenog takmičenja:

Ovo je vec četvrti put da se pojavljujem na takmičenju. Fantazy sminkom se bavim tri godine, diplomirala sam u junu ove godine u Školi za estetiku, stil i kulturu tela, odsek šminka. Inspiracija za ovaj rad mi je bio diplomski rad na temu - Tradicionalna indijska šminka. Ovde sam šminku povezala i s tradicionalnim indijskim tatuom – rekla je Tamara Lapić, koja je u kategoriji Fantasy osvojila drugo mesto.

– Inspiracija je model sam- prema modelu nalazim ideje za šminku. Jelena Bogdanović mi je bila model i za diplomski i automatski sam dobila ideju za takmičenje. Meni je Fantasy šminka odskočna daska za body art. Prošle godine sam osvojila prvo mesto za Fantasy šminku, a sada sam imala malo vremena da se pripremim i zbog toga sam nastavila ove godine u toj kategoriji – rekla je Tamara.

Jelena, model, nakon završetka šminkanja navela je da se odlično oseća – "Prvi put mi je da ovo radim. Trajalo je dva sata ali nije uopšte naporno, meni je prijalo. Biće mi žao kada budem skinula šminku ali pošto mi je Tamara najbolja drugarica možemo to da ponovimo kod kuće, za našu dušu".

[Not a valid template]

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.