Sajam knjiga 2013

Učenici i profesori naše škole posetili su 21. oktobra 58. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Ovogodišnji Sajam knjiga otvorio je Ljubivoje Ršumović, jedan od najznačajnijih pesnika savremene srpske poezije za decu a u ime počasnog gosta, Poljske, Sajam pozdravlja Olga Tokarčuk, romansijerka, esejistkinja, scenaristkinja i pesnikinja, i vodeće ime među poljskim piscima srednje generacije.

Sloganom Prostor slobode naglašava se da su knjiga i književnost područje slobode, mašte i imaginacije koje ne poznaje granice i ograničenja.

I ove godine smo se uverili u moć knjige i sa nestrpljenjem čekamo sledeći Sajam.

Tagged: , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.