Proslavili smo školsku slavu Svetog Savu

U subotu, 27. januara 2018. svečano smo proslavili školsku slavu Svetog Savu. Zajedno sa roditeljima i dragim gostima tradicionalno je obavljeno osvećenje i lomljenje slavskog kolača, nakon čega su članovi dramske sekcije izveli prigodnu predstavu i recital o Svetom Savi. Naročiti doprinos je dala učenica Smiljković Anđela svojim baletskim performansom.

Na početku proslave, pozdravni govor je održala nastavnica srpskog jezika i književnosti, Jasna Jovanović a na kraju reči zahvalnosti i želju da sledeće godine dočekamo i proslavimo slavu u što većem broju izgovorio je direktor Srednjoškolskog obrazovnog centra „SMARTANAC“ Marko Anić.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.