dan skole 1  U ponedeljak, 25. maja, proslavili smo Dan skole (Sveti Ćirilo i  Metodije). Tom  prilikom predstavili smo monografiju škole (Naših prvih deset godina), koja će biti objavljena povodom decenije postojanja i uspešnog rada. Prisetili smo se zajedničkih početaka, vizija i truda, postignuća  i projekata. Fotografije su probudile uspomene na putavanja, druženja, takmičenja i zajednička ostvarenja učenika i profesora. Čuli smo i dirljive reči  bivših učenika, nastavnika i saradnika, pune pohvala, zahvalnosti i podrške. Na kraju druženja napravili smo nove forografije, i pano zajedničkih utisaka, za naredne generacije učenika, i neku narednu monografiju.

 dan skole 3

     Dragi učenici, srećan praznik!

dan skole 4

dan [kole 2

Tagged: , , , , , , ,

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.