Privatna srednja škola

Škola za medicinu i estetiku, je privatna srednja škola koja uspešno postoji čitavu deceniju. Škola je prepoznatljiva po kvalitetu nastave i stručnom nastavnom kadru.

Škola za medicinu i estetiku primenjuje savremene metode učenja koje obezbeđuju visok kvalitet nastave i afirmiše kreativnost učenika. Ono što našu školu izdvaja je akcenat na stručnom osposobljavanju, odnosno sticanju profesionalnih praktičnih veština. Škola ima sklopljene sporazume o stručnoj nastavnoj saradnji sa istaknutim zdravstvenim i kulturnim ustanovama. U tim ustanovama, naši učenici stiču savremena profesionalna praktična znanja i veštine.

Škola se nalazi u centru grada i u neposrednoj je blizini brojnim linijama gradskog prevoza. Učionice su odobne i savremeno opremljene, a nastavna sredstva dostupna u svakom trenutku. Zbog malih grupa učenika u razredu u mogućnosti smo da se svakom učeniku posvetimo, kao i da prilagodimo nastavu potrebama svakog pojedinca.

Pored mentorskog rada sa profesorima, učenicima se nudi mogućnost učenja i drugog stranog jezika. Saradnja sa roditeljima omogućava informisanje na dnevnom nivou, čime se stiče uvid u redovnost pohađanja nastave i načinu na koji se savladava nastavni program.

Škola je akreditovana za savremene unikatne profile koji su izrađeni po evropskim standardima – tehničar za fitnes i zaštitu zdravlja i stilista saradnik. Ova dva profila su perspektivna i pravi izbor za mlade ljude koji vole zdrav život i umetnost.

Škola za medicinu i estetiku uz brižljiv stručni nadzor, savete i pomoć profesora olakšava učenicima opredeljenje i razvoj prema njihovim željama i sposobnostima. Naša škola je pravi izbor za one učenike i mlade ljude koji žele da steknu savremeno, perspektivno i atraktivno obrazovanje.

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.