Izložba fotografija USPOMENE IZ DUBINE – Ivana Orlović Kranjc i Janez Kranjc

Golim okom nevidljivi detalji i stanovnici okeanskih i morskih dubina predstavljeni su na izložbi podvodnih fotografija „Uspomene iz dubine", u KomBank Art holu. Ivana Orlović Kranjc i Janez Kranjc, koji se bave podvodnom fotografijom deset godina, prikazali su „dnevnik" svojih ronilačkih avantura u Indijskom okeanu, Crvenom, Jadranskom i Sredozemnom moru.

Kroz ovu kolekciju fotografija, koju su posetioci KomBank Art hola mogli da pogledaju do 22. decembra, autori su odškrinuli prozor, kroz koji se pruža pogled na tajanstven i uzbudljiv svet ronjenja.

„Zatrpani obiljem atraktvnih televizijskih programa ljudi puno vremena provode uz „magičnu" televizijsku kutiju. Mi smo želeli da ronilačke avanture osetimo uživo. Počeli smo da živimo ronilački život, zahvaljujući kome smo imali priliku da vidimo, za veliki broj ljudi, skrivene predele, podvodne stanovnike. Oni su ponekad opasni, ponekad simpatični, a nekad jedva golim okom vidljivi." – poručila je Ivana Orlović Kranjc, jedna od autora izložbe.Za Ivanom i Janezom su stotine sati provedenih ispod površine vode, tokom kojih su istraživali podvodni svet čuda. Neki od tih momenata „izronili" su na površinu, u galeriji KomBank Art Hol, u Beogradu, u Makedonskoj 29.

 

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.