Stručni seminar u Školestu: „PRAVILNA ISHRANA I DOZIRANA FIZIČKA AKTIVNOST – FAKTORI RAZVOJA I OČUVANJA ZDRAVLJA“

  • -
  • 14:00
  • Uzun Mirkova 3/3

Pozivamo  Vas na reakreditovani , obavezni seminar stručnog usavršavanja , namenjen osposobljavanju  nastavnika  za rad na prevenciji poremećaja  nepravilne ishrane i redukovanih fizičkih aktivnosti.

"Pravilna ishrana i dozirana fizička aktivnost – faktori razvoja i očuvanja zdravlja“ (Katalog programa stručnog usavršavanja 2014/2015 и 2015/2016, br. 161, obavezni, tri dana)  .

Seminar nosi 24 boda .Realizovaće se  24, 25. i 26. oktobra  u prostorijama "Školesta", u Uzun Mirkovoj  3/3, sa početkom u 14 časova.

 

Predavači:

  1. prof dr sci Sanja Radovanović – redovni profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i pomoćnik generalnog direktora za sektor medicine i psihologije sporta u Zavodu za sport i medicinu sporta RS,
  2. mr sci Marina Đelić – asistent na Medicinskom fakultetu u Beogradu,
  3. doc. dr Dejan Nešić – docent na Medicinskom fakultetu u Beogradu
  4. Milan Vasiljević – profesor fizičkog vaspitanja.

Škole koje prijave 5 učesnika , dobijaju gratis za šestog kandidata.

Za više informacija možete se obratiti na telefone: 011/328 7941, 011/ 218 20 88  i 064/3080762

S poštovanjem,

dr  Zorica Mikić

Škola za medicinu i estetiku

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.