U utorak, 27. janIMAG0288uara, u prostorijama škole proslavili smo školsku slavu, Svetog Savu. Učenici su sa profesorima pripremili i izveli prigodan program, dramski komad sačinjen od najlepših stihova posvećenih našem svetitelju. U danu bez nastave, kraj slavske sveće i žita, održali smo čas druženja, kreativne saradnje, istorije, duhovnosti, književnosti, i poštovanja tradicije. Učenici Tamara, Mina, Una, Vuk, Toni, i Vasilije na sceni su oživeli srednjovekovnu Srbiju i dočarali Savine nedoumice, postignuća i zasluge. Nakon predstave, nastavili smo druženje sa roditeljima i gostima škole, uz đakonije koje su nastavnici pripremili za svoje učenike.

Ne zаstаni. Kroz mаglu duboko

drsko stupаj uz stoletnu strаnu.

Svoje čelo podigni visoko

i rаduj se vаskrsnome dаnu

Proslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog SaveProslava Svetog Save

Srednjoškolski obrazovni centar, moderna privatna škola, pruža učenicima sticanje praktičnog znanja, kao i stručan profesorski kadar. Zašto smo najbolja privatna škola? Zato što nam je interes učenika na prvom mestu. Zato što su nam roditelji saradnici u obrazovno vaspitnom procesu. Zato što osposobljavamo učenike za obavljanje poslova u okviru željenog profila i zato što obezbeđujemo kvalitetan rad bez pritiska i stresa u motivacionoj i konstruktivnoj atmosferi za učenje.
Misija naše škole je upravo to – pružiti učenicima kvalitetna i savremena stručna znanja koja će obezbediti stručnost u obavljanju posla, kao i uspešno napredovanje u daljem školovanju. Na taj način, kroz modernu i atraktivnu nastavu i individualni pristup učenicima, doprinosima razvoju odgovornih i zrelih ličnosti koje će biti osposobljene za aktivno, angažovano učešće u društvu.